Geef jezelf 3 uur opruimhulp kado, eindelijk die ene lastige opruimklus aanpakken. Bekijk alle Bewust deals

Geef jezelf 3 uur opruimhulp kado, eindelijk die ene lastige opruimklus aanpakken.

Samen met een ervaren opruimcoach aan de slag.

Wil jij het voorjaar opgeruimd beginnen? Heb je een opruimklus waar je maar niet aan toe komt? Of wil je jouw administratie goed geordend hebben voordat de belastingaangifte moet worden ingevuld? 

Wat het ook is wat je op wilt ruimen, het is fijn om dat samen met een ervaren opruimcoach te doen. En terwijl wij dan samen aan het opruimen zijn krijg je tips en trucs die je bij een volgende klus goed kunt gebruiken.

Hoe werkt het? Je maakt met mij een afspraak voor een ochtend of middag. Van te voren bespreken we telefonisch waar je mee aan de slag wilt en geef ik je alvast wat tips ter voorbereiding. Op de dag zelf gaan we 3 uur lang samen aan de slag, met natuurlijk een koffie pauze waarin we de voortgang bespreken. Tijdens het werken zal ik je tips geven maar ook vragen stellen om je te helpen een beslissing te nemen. 

De werk afspraak voor deze deal kan tot uiterlijk 28 febuari worden gemaakt.

Wil je gebruik maken van deze Deal? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak.

Hennie van de Vendel, OpruimcoachEde
06-23316090
www.henniehelpt.nl

Werk afspraak tot uiterlijk 28 februari 2019

€127,00
25%
€95,00
Nog ...   dag   uur   min   sec
Ja, ik wil deze Bewust Deal
Geef jezelf 3 uur opruimhulp kado, eindelijk die ene lastige opruimklus aanpakken.

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede