Guy Andreoli

Mijn naam is Guy Andreoli en ben geboren in 1968.

Ik heb een achtergrond als werktuigbouwkundig Ir. en ben sinds 2016 vanuit mijn eigen bedrijf InTune full time actief als coach, counselor, trainer en energetisch facilitator (healer\reader).

Ik ben sinds mijn 32e levensjaar me actief gaan verdiepen in persoonlijke en bewustzijnsgroei, holistische denkwijzen, zelfgenezing en zelfmeesterschap. Uit interesse, maar ook uit noodzaak als gevolg van een aantal ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven zoals een scheiding en een burn out. In deze tijd heb ik (her)ontdekt dat ik sterke intuïtieve vermogens bezit, hoog gevoelig ben en een krachtig energetisch helend vermogen heb. Mijn wetenschappelijke achtergrond en mijn ontwikkeling in, en kennis van de metafysische (gevoels/gedrags-en energie) wetenschappen ervaar ik als een zeer krachtige combi.

Mijn specialiteiten liggen op het vlak van:

In contact komen met je gevoel en gaan leven vanuit je hart en met je intuïtie;

Helder krijgen en loslaten van je overlevingsstategiëen en beperkende geloofssystemen;

Omgaan met hooggevoeligheid en leren inzetten als je kracht;

Het ontdekken van je essentie en gaan leven wie je werkelijk bent, diep van binnen.

Kwaliteiten die mijzelf als persoon goed typeren zijn: rustig, geduldig, spiegelend en empathisch. Daarnaast doorzie ik snel je persoonlijk proces\uitdaging en kan ik contact maken met de kern van wie je werkelijk bent. Ook heb ik een krachtig helend vermogen waarmee ik jouw (elektromagnetisch) lichaam kan helpen om zich te herstellen en intune te komen met zoals het oorspronkelijk volgens je blauwdruk is bedoeld te functioneren. Daarnaast ben ik waar nodig direct, praktisch, doelgericht, ervaringsdeskundig, hoog sensitief en heb een open hart.

InTune is door het CPION geaccrediteerd en CRKBO geregistreerd als onderwijsinstelling die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.


InTune Innerlijke groei en bewustwording

Meer weten over Guy Andreoli