INTRODUCTIE workshop: Dit zouden alle vrouwen (en mannen) moeten weten.
VR 22 juni | 19.00-21.00 uur | Ede

10,00 | INTRODUCTIE PRIJS


"Dit zouden alle V/M moeten weten", is de titel van een boek geschreven door Marleen Janssen (bekend van Linda en Libelle). Dit gaat over liefdesrelaties en de baanbrekende kennis die de taoïsten hierover hebben. Iedere Nederlandse vrouw en man kan die inzichten in haar of zijn eigen leven gebruiken. Wie de wetten van de taoïsten kent en toepast kan zelf relatieproblemen oplossen en krijgt gegarandeerd geluk in de liefde, zo beweert Sufi Reinoud Eleveld in dit boek. In haar eerder verschenen bestseller “Alleen voor vrouwen” introduceerden ze samen met Reinoud de geheimen van het Vallei-orgasme. Dat boek ging specifiek over seksualiteit en de fascinerende inzichten en technieken van de taoïsten daarover.

Reinoud Eleveld verdiept zich al een leven lang in taoïstische kennis en technieken. Zijn trainingen en workshops zijn gericht op het overdragen van praktische kennis en oefeningen die we zelf thuis kunnen doen met behulp van een online cursus. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen begeleiden leidt hij Vallei-coaches op. Ook in Ede is er één, en dat ben ik!

Ik ben Francisca Wegdam, een tantra professional in opleiding bij Reinoud Eleveld als taoïstisch Vallei-Coach. In de workshop: “Dit zouden alle vrouwen (en alle mannen) moeten weten” deel ik mijn bijzondere ervaringen en geef ik de verworven kennis door. Op een lichte en makkelijke manier maak ik het onbesprokene bespreekbaar.

Donderdag 12 juli van 10-12 uur nogmaals dezelfde INTRODUCTIE WORKSHOP dan op andere locatie: Sasana Yoga, Stationsweg 60, Ede

Meer Informatie + Aanmelden

0617017075 / 0617017075
liefde AT yoonity DOT nl

LEF mixstore, Grotestraat 93, Ede

Meer agenda van Yoonity


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede