Lazy Sunday Borrel and Bites for Singles
ZO 24 juni | 16.00-18.00 uur | Ede

| iedere laatste zondag van de maand
5,00 | bijdrage


Ik heb het initiatief genomen om singles van 30, 40 en 50+ bij elkaar te brengen. We zijn na iedere koopzondag welkom bij LEF mixstore om elkaar daar te ontmoeten, een ideale en gezellige locatie. Na de eerste bijeenkomst hoorde ik van andere singles dat ze ook wel met de gedachte rondliepen om zoiets te organiseren. Maar dat het er nog niet van gekomen is. Daarom zitten we nu in een APP groep en doen  het samen. 

Ik vind het best spannend en kan voorstellen dat anderen dat misschien ook vinden. Het mooiste zou zijn als je als single binnenkomt zonder verwachting, zonder doel. Dan is alles mogelijk en ontstaan de leukste gesprekken en mooiste vriendschappen. Mijn advies is ook absoluut: vertraag, ga niet te snel. Leer elkaar goed kennen. Iemand even voor één avond oppikken, is niet mijn doel van deze single community. Want iets wat heel snel ontvlamt is ook snel opgebrand. 

Het komen naar deze borrel met singles hoeft niet zo spannend te zijn. Je hebt jezelf toch bij je?!
We zijn toch zelf het leukste cadeau? Voor onszelf en voor de ander.  Als je zo’n partner wenst te vinden zit je volgens mij goed bij de community singles bij LEF.  Ik gun iedereen die op zoek is naar een lieve partner en een langdurige waardevolle relatie. De Taoïsten raden aan om minstens de eerste veertien weken heel veel te genieten van de periode van het niet weten. Het draaien om elkaar heen is zo’n bijzondere tijd. 

Meer Informatie + Aanmelden

0617017075 / 0617017075
liefde AT yoonity DOT nl

LEF mixstore, Grotestraat 93, Ede

Meer agenda van Yoonity


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede