Netwerkavond voor Leden van bewust Ede
DI 08 mei | 19.30-22.00 uur | Ede

| Inloop va 19.30 uur, Aanvang AVG voorlichting 20.00 uur


Op deze netwerkavond zijn wij te gast bij Speelotheek 't Retourtje. Martijn Groot Kormelink van Vallei Advocaten zal ons deze avond informatie geven over de AVG wetgeving die eind mei in werking treedt.  Er zal ruimte zijn voor het stellen van vragen en tijd om te netwerken.

Deze avond is gratis toegankelijk voor de leden van Bewust Ede. Heb jij als zelfstandig professional interesse in Bewust Ede en wil je ook deelnemen aan deze avond neem dan contact op met Hennie van de Vendel, coordinator van Bewust Ede.

Aanmelden uiterlijk 1 mei.

Meer Informatie + Aanmelden


06-23316090
info AT bewustede DOT nl

Speelotheek 't Retourtje, Molenstraat 63 b, Ede

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede