INSPIRATIECAFE Workshop Het waarom van een ondernemer | Doe mee voor slechts 10 euro
DO 12 april | 20.00-21.30 uur | Ede

| De ruimte is om 19.30 u open en de lezing duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten met de spreker en elkaar.
10 | incl. koffie-thee-drankje met iets lekkers bij binnenkomst en na afloop


Iedere ondernemer heeft een missie. Je wilt iets veranderen of toevoegen aan de markt.

Hoe omschrijf je jouw specifieke missie zodat zowel jijzelf, eventuele collega’s maar ook afnemers begrijpen waar jij voor staat, wat jij komt brengen?

Tijdens deze interactieve workshop gaan we samen aan de slag om onze missie in een paar woorden te formuleren. De missie, ook wel het ‘waarom’ van een ondernemer, is een combinatie van zingeving, vakmanschap en duurzaamheid waarmee de ondernemer iets gaat veranderen of toevoegen aan de markt.

Het waarom van De Vegetarische Slager is bijvoorbeeld de bio-industrie overbodig maken. Waarom ze dat willen is om onder andere dierenleed te beperken. Waarom ze dat willen is om de wereld een stukje mooier te maken. Commercie en maatschappelijke waarde gaan dus hand in hand.

We begeven ons in een tijdperk dat we niet alleen willen werken voor het geld maar dat we ook behoefte hebben aan zinvol werk. Je hebt een idee over hoe dingen beter kunnen. Je overweegt voor jezelf te beginnen. Maar je twijfelt over ‘hoe dan’ en misschien twijfel je ook wel aan jezelf. Kan je het wel. En zit de wereld wel op jou te wachten. Of misschien heb je de keuze al gemaakt, ben je al ondernemer en wil je je bedrijf wat steviger in de markt zetten.

Over Kirsten

Ik geloof dat ieder mens een missie voor in het leven meekrijgt. Een missie die bijdraagt tot je eigen ontwikkeling en ook tot de ontwikkeling van een ‘stukje wereld’. Mijn missie via mijn bedrijf Vonk maakt vuur is om zelfstandige ondernemers bewust te laten worden van hun missie. Want de missies waar ik het over heb zijn puur, die zijn echt. En de wereld heeft je nodig, met al je echtheid.

In de afgelopen 30 jaar heb ik veel bedrijven intensief van binnen meegemaakt. Dat betekent diverse bedrijfsculturen, strategieën, structuren, mensen en natuurlijk ook diverse issues & oplossingen. Deze werkervaring in combinatie met mijn talent van helder horen, voelen en mijn eigen levenservaringen zet ik graag in om voor ondernemers bepaalde zaken duidelijker te maken. Zo weet ik wanneer je vanuit ratio aan het vertellen bent (het ego, opvattingen die je vanuit je jeugd hebt meegekregen) of wanneer je met je gevoel, je intuïtie aan het vertellen bent. Dat laatste is echt. Daar zit je missie verborgen.

Praktische informatie

Start  
Inloop vanaf 19:30 uur, de workshop start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Na afloop is er volop gelegenheid om Kirsten en elkaar, onder het genot van een hapje en drankje, te ontmoeten. Een leuke manier om ervaringen te delen en gedachten uit te wisselen!

Toegang  
10 euro (graag contant en gepast betalen bij binnenkomst). Dit bedrag is inclusief een kopje koffie/thee met iets lekkers bij de ontvangst en een hapje en drankje achteraf. 

Locatie     
Studio Quink, Celsiusstraat 54, 6716 BZ Ede -> route

Aanmelden  
Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus meld je snel aan door een mailtje met je naam te sturen.

Meer Informatie + Aanmelden


studioquink AT gmail DOT com

Studio Quink, Celsiusstraat 54, Ede

Meer agenda van Studio Quink

Studio Quink | Angelique Dijkers


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede