Inloopmiddag spirituele school IBBO Barnsteen in Ede
WO 11 juli | 14.00-15.30 uur | Ede

0,00


De spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs IBBO Barnsteen draait nu voor het 2e jaar. De school in Ede houdt een inloopmiddag op woensdag 11 juli 2018 van 14.00 tot 15.30 uur. IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. De school voor basis- en voortgezet onderwijs is erkend door de inspectie. Nieuwe kinderen zijn welkom! Net als nieuwe begeleiders.

IBBO Barnsteen is een kleinschalige spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken, hooggevoelige kinderen en volwassenen.

IBBO Barnsteen is een particuliere school. De begeleiders werken vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 160,- per maand.

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Ben je thuis, werkzoekend of gepensioneerd docent, en heb je een passie om met onderwijs en kinderen of jongeren om te gaan? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de school? Kom naar de inloopmiddag op woensdag 11 juli 2018, van 14-15.30 uur.

Voor meer info of aanmelding: Petra Kaizer, zie contactgegevens hieronder.

Meer Informatie + Aanmelden

0318-623319
barnsteen AT ibbo DOT eu

schoolgebouw IBBO Barnsteen, Horalaan 5 (terrein Karakter, gebouw 6), Ede

Meer agenda van IBBO Barnsteen Spirituele school

IBBO Barnsteen Spirituele school | Petra Kaizer


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede