INSPIRATIECAFE: interactieve boeklezing Reset Jezelf! Doe mee voor 10 euro
MA 14 mei | 20.00-21.30 uur | Ede

| Inloop vanaf 19.30 u. De lezing duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten met de spreker en elkaar.
10 | incl. koffie, thee of fris met iets lekkers bij binnenkomst en na afloop


Lifestylecoach en auteur Nannet van der Ham reikt praktische handvatten aan om lichter te leven. Dit doet zij aan de hand van haar boeken, waaronder haar laatste: ‘Reset Jezelf!’

Waar komt de naam “Reset jezelf” vandaan? Reset is een computerterm. Als je pc of smartphone traag gaat werken of het helemaal niet meer doet, komt dat vaak door spam, virussen, te veel data en te weinig updates. Je hebt je apparaat veel te vol laten lopen. Trek de parallel maar naar je leven. Of naar je lichaam. Nannet helpt je jezelf te resetten: terug naar de fabrieksinstellingen en dan heel bewust bepalen welke programma’s en Apps je wél en welke je niet (meer) installeert. Dat werkt ongelooflijk verlichtend.

Als je gelukkig bent straal je en daarmee verlicht je, letterlijk en figuurlijk, alles en iedereen om je heen. Iemand met power, purpose & pleasure in haar leven leeft met passie, optimisme en lust en… geeft dat door. Iets wat de wereld van vandaag goed kan gebruiken!

Na een introductielezing gaan we aan de slag om een begin te maken van onze Reset, op welk gebied in ons leven dan ook.

Over Nannet
"Ik ben een vrouw met een enorme lust for life en liefde voor mensen. Als coach en schrijver reset ik vrouwen tussen de 35 en 75 jaar die hun shape, drive en plezier kwijt zijn. En help hen hun kracht, richting en levenslust te (her-) vinden: Kracht (Power), doelbewustheid (Purpose) en plezier (Pleasure) zijn de onmisbare ingrediënten in mijn werk. Inspireren, motiveren, enthousiasmeren en activeren is mijn doel voor jou".

Aanmelding
Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus meld je snel aan via de mail of het formulier op de website.

 

Meer Informatie + Aanmelden


studioquink AT gmail DOT com

Studio Quink, Celsiusstraat 54, Ede

Studio Quink | Angelique Dijkers


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede