Kennismakingsworkshop Coaching with Horsepower | Ede
ZA 07 april | 09.00-10.30 uur | Ede

25,00 | Voor overige informatie en aanbiedingen zie website


WORKSHOP

“Coaching with horsepower”

Een leuke en informatieve kennismakings workshop waarbij je zelf kan ervaren hoe paarden emoties van mensen kunnen lezen!

De workshop is laagdrempelig en vooral informatief. De workshop zal 1,5 uur duren. Tijdens deze workshop zal er uitleg worden gegeven over hoe je met paarden mensen kan coachen. Paarden kunnen van nature de emoties van mensen lezen en juist deze eigenschap maakt paarden erg geschikt als coach en/ of therapie paard. Tijdens de workshop zullen verschillende manieren van paardencoaching worden uitgelegd en gedemonstreerd. De deelnemers mogen dit zelf ervaren. Iedereen kan mee doen ook mensen die bang zijn voor paarden of niks met paarden hebben.

Deze workshop is ook geschikt voor mensen van organisaties die erover denken om deze manier van coaching in te zetten binnen hun bedrijf.

Deze workshop is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Bijdrage: €25,- per persoon incl. BTW
Minimaal aantal deelnemers: 6

In overleg is het mogelijk om deze workshop op een ander tijdstip, datum en eventueel op locatie te organiseren. Laat het ons weten wat je voorkeur is.

Meer Informatie + Aanmelden

De Hartenberg, Apeldoornseweg 60, Ede

Meer agenda van SDM horses | Paardencoaching Gelderland


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede