Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Opleiding Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap
DI 21 mei | 19.00-22.15 uur | Toldijk

21 mei 2019 t/m 02 juli 2019 |
575,00


Paramedisch en Psychosociaal Mediumschap  We gaan kijken wat deze lichamelijke klacht jou te vertellen heeft. Waarom deze bij jou is. In ieders leven, zijn gebeurtenissen waarbij je een trauma moment hebt ervaren. Vaak is dat onbewust! Deze ervaring zet zich dan vast in je lichaam en zo ontstaan een blokkade. Deze blokkade zorgt er dan voor dat de energie dan niet goed kan doorstromen.
Een disbalans, ziekte, pijn of blokkade is dan ook niets anders dan een signaal van de ziel. Naast het raadplegen van doctoren en artsen is het buitengewoon noodzakelijk naar de psychische oorzaak van het kwaal te kijken, teneinde heling en balans te kunnen weervinden.
Met Paramedisch Mediumschap kunnen er diepgaande consulten plaatsvinden zodat de energie weer gaat stromen. Je leert te kijken en te voelen waar blokkades zitten en waarom die er zijn. D.m.v. Mediamieke gaven, maak je contact met oude trauma’s, opgeslagen emoties en herinneringen. Je lichaam is daarna in staat om dingen los te laten. Je zult je daarna vrijer voelen en fysieke klachten kunnen daarna ook verdwijnen.
We zoemen in op eventuele lichamelijke klachten van mensen. Zowel de betekenis van organen, als ook de verdieping van evt botbreuken, pijnen of verwondingen kunnen op deze manier inzichtelijk worden gemaakt. Ieder gevoel zal gekend, herkent en erkend mogen worden.
Mocht je geïnteresseerd zijn in deze bijzondere opleiding, neem dan gerust contact met mij op. Je kunt je opgeven bij De Spirituele & Intuïtieve Academie  sdespiritueleacademie/inschrijven/
De opleiding CRKBO & KTNO geaccrediteerd. 

Informatie + Aanmelden » Karlista Fontijn

karlistafontijn.nl
Bekijk Facebook event

Boerderij De Vrije Geest
Wolfsstraat 3
Toldijk

Karlista Fontijn
+31575465501
karlistafontijn AT gmail DOT com