Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Reading-coaching en healing consulten dag - Ede
ZA 06 oktober | 9.30-17.00 uur | Ede

consulten duren 1 uur of 1.5 uur en zijn op afspraak
55,00 | Als je het wil combineren met een healing of een langer reading gesprek is de bijkomende vergoeding


Het consult bestaat uit een down to earth reading in de vorm van een coachingsgesprek. Centraal staan jouw vragen. Het gaat over jouw ontwikkeling en is bedoeld om helderheid te verkrijgen omtrent de uitdagingen en belemmeringen die je ervaart op wat voor een gebied dan ook. Dat kan zijn op gebied van  gezondheid, werk, relaties, business, financiën, keuzes of die altijd weer terugkerende emoties en ervaringen. Maar ook op gebied van zingeving, je spirituele groei, inzicht krijgen in je essentie en wat jij hier komt doen op aarde. Op eind van de sessie zal je opgeladen zijn met inzicht & inspiratie en zul je tips en tools tot je beschikking hebben die je in het dagelijks leven zullen helpen je situatie ten goede te keren. 

Het consult mag met je telefoon opnemen zodat je het thuis nog eens na kan luisteren. Vaak hoor je dan weer anderen dingen. Bovendien helpt je dat om dat wat wordt gezegd en energetisch wordt overgedragen nog dieper te kunnen integreren.

Naar keuze kun je het consult aanvullen met een healing om zo je veranderingsproces een nog grotere zet te geven. Naast een grondige schoning en transformatie zal je oorspronkelijke blauwdruk op fysiek energetisch DNA level verder worden geactiveerd zodat je nog meer kunt gaan leven wie je in werkelijkheid bent.

Voor een consult dien je van te voren per mail een afspraak te maken.

Het aantal plekken is beperkt.

De volgende data dat ik in Ede ben zijn: 10 nov en 15 dec

Informatie + Aanmelden » InTune persoonlijke groei en bewustwording | Guy Andreoli

intune-coaching.nl

Medisch centrum Rietkampen
De Gasperisingel 32
Ede

Guy Andreoli
06-33839745
info AT intune-coaching DOT nl

Meer agenda van InTune persoonlijke groei en bewustwording