Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Groepsmeditatie Met Oosterse Gong
ZA 27 april | 10.00-11.00 uur | Wageningen

17,50 | Nu met Lentekorting 15 euro p.p. (aanmelden voor 20 april)


Heb jij behoefte aan meer rust en balans? En wil je weten hoe een Gong meditatie je hierbij helpt? Regelmatig mediteren is goed voor je geestelijke- en fysieke gezondheid, omdat je anders leert omgaan met stress. Veel mensen staan door meditatie zelfs positiever in het leven. 

Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik coach en train mensen in persoonlijke groei en bewustzijn. Sinds 2018 begeleid ik Gong meditaties. Door middel van Mindfulness en meditatie help ik je graag om in balans te blijven, want onze huidige samenleving vraagt veel van ons en daarom is het belangrijk om regelmatig te ontspannen. 

Mediteren met de Gong is al een beleving op zich! Daarnaast kom je door de Gong nog sneller los van opgebouwde spanning, want de Gong staat namelijk bekend om zijn bijzondere resonantie. Het instrument produceert geluidsgolven op een frequentie die je ondersteunen om je hoofd tot rust te brengen. Een Gong meditatie helpt je bij het voelen van innerlijke rust, acceptatie en verbinding met jezelf en dat is fijn! Wil jij dit ook? 

Neem dan eens een kijkje op mijn website voor meer informatie of om je aan te melden voor een begeleide Gong meditatie. (Profiteer nu van de lentekortingsactie) 

Met liefdevolle groet,

Janneke Tiemissen
 

 

 

 

Informatie + Aanmelden » Tiemissen Coaching en Training | Janneke Tiemissen

www.tiemcoach.nl

Yogacentrum Suniya
Haagsteeg 4 (2e verdieping)
6708PM Wageningen

Janneke Tiemissen
0641965106/0641965106
info AT tiemcoach DOT nl