Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

SEABREEZE coachingsdag Voel je Vrij in Noordwijk aan Zee
MA 26 november | 10.00-17.00 uur | Noordwijk aan Zee

26 november 2018 t/m 27 november 2018 | 26 en 27 november nog mogelijk
750,00 | halve dag € 550,- / hele dag € 750,- / anderhalve dag € 1200,-


Wanneer je al iets langer weet dat je een HSP bent is het des te belangrijker de vinger aan de pols te houden bij jezelf en de tijd te nemen om bijvoorbeeld een jaarlijkse ‘APK’ te doen met jezelf. Ben je nog steeds blij en tevreden met je leven of wrikt het op één of meerdere levensgebieden en voel je je niet meer ‘vrij’ van binnen?

Ik bied jou, als expert op HSP-HSS gebied, de kans om na een ‘SEABREEZE-dag’ passievol, zelfbewust en (be)VRIJ(d) naar huis te gaan. Je ontvangt een weldadige coaching ‘aan zee’. Er zijn vier programma’s waaruit je kunt kiezen, bedoeld voor alle hoogsensitieve particulieren, HSP-coaches en andere HSP-professionals die in een verfrissende omgeving aan de slag willen met de zaken waar ze in hun leven tegenaan lopen.

Een ‘SEABREEZE-dag’ helpt je puur, zuiver, krachtig en dus VRIJ in het leven te staan. Door mijn een-op-een coaching krijg je antwoorden op de voor jou belangrijke vragen. Op een warme en milde manier zoek ik met je uit wat de diepere betekenis is van je leven. ‘Wat heb ik meegemaakt, wat is hierin de rode draad zodat ik snap wat ik heb te leren en wat wil ik bijdragen aan de ‘wereld’. Hoe kan ik me daarin blij en vooral vrij voelen en zoveel mogelijk keuzes maken die bij mijn unieke ziel passen?!’

Gun jezelf minimaal die ene dag per jaar alleen mét en voor jezelf, zodat jij je vrij voelt in jezelf én in je leven!

Informatie + Aanmelden » Annelyn de Boer - Coaching voor Hoog Sensitieve Personen /HSP-HSS | Annelyn de Boer

www.adbcoach.nlNoordwijk aan Zee

Annelyn de Boer
06-16 23 28 22
info AT adbcoach DOT nl