Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Seizoenswandeling Verlies en Rouw: Zomer
ZA 22 juni | 09.30-13.00 uur | Ede

47,50 | incl. een pannenkoek, drankje en aandenken


Het meemaken van een verlies heeft een grote impact: dit proces noemt men rouwen. Naast het rouwen na het overlijden van een dierbare zijn er ook andere vormen van rouw. Bijvoorbeeld rouwen om het verlies van een relatie, het verliezen van gezondheid, het verliezen van je baan of als kind over de scheiding van ouders. Ieder mens beleeft rouw op zijn of haar eigen unieke manier: er is daarom niet één bepaalde goede manier. Wanneer je dit meemaakt dan is het soms fijn om contact te hebben met mensen in diezelfde situatie. Mensen die voelen wat jij voelt, die echt begrijpen waar jij het over hebt, juist omdat zij ook in die situatie zitten. En hoe fijn is het dan om steun bij elkaar te vinden, samen te kunnen huilen, maar ook lachen. Elkaar  motiveren, inspireren en helpen om met deze situatie om te kunnen gaan.Begeleiding:

  • Ingrid van Veldhuizen. Ingrid is wandelcoach onder de naam Coachingrid. Zij helpt vrouwen stappen zetten naar een plezieriger leven door 1-op-1 coaching. Daarnaast organiseert zij groepswandelingen met verschillende thema’s voor diverse doelgroepen. Dit alles met als doel om je leven zo plezierig als mogelijk te laten zijn.
  • Maurits Groot Kormelink. Maurits is rouwtherapeut en mediator bij Maatwerk bij Verlies in Ede. Maatwerk bij Verlies is gespecialiseerd in het bieden van hulp op maat aan kinderen en hun ouders die te maken krijgen met een ingrijpend verlies. Maurits over rouw: “Mensen die een verlies meemaken hebben bovenal behoefte aan iemand die naar hen luistert”.

Informatie + Aanmelden » Coachingrid en Maatwerk bij Verlies | Ingrid van Veldhuizen en Maurits Groot Kormelink

www.maatwerkbijverlies.nl
Bekijk Facebook event

Start wandeling: Pannenkoekenhuis De Langenberg
Arnhemseweg 120
6711HJ Ede

Ingrid van Veldhuizen en Maurits Groot Kormelink
06-10939239/06-23590429
info AT maatwerkbijverlies DOT nl

Meer agenda van Maatwerk bij Verlies