Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Meridianen en acupunctuurpunten - Humaan en Equine
DO 21 maart | 10.00-17.00 uur | Arnhem

21 maart 2019 t/m 23 maart 2019 |
350,00 | (inclusief syllabus en certificaat)


In deze workshop maken we kennis met de 12 hoofdmeridianen en een aantal acupunctuurpunten die in de acupunctuur veelvuldig gebruikt worden. 

Daarbij leren we de meridianen en acupunctuurpunten zowel bij de mens als bij het paard kennen. Naast de 12 hoofdmeridianen maken we in deze workshop ook kennis met vier van de acht dieper gelegen extra-meridianen, namelijk de Chong-, Dai-, Ren- en Du-meridiaan.

Het kennismaken met de meridianen en acupunctuurpunten gaan we doen door middel van voelen en ervaren, zowel bij de mens als bij het paard, in combinatie met uitleg. Daarmee biedt deze workshop je de mogelijkheid om de meridianen en acupunctuurpunten zowel bij jezelf, bij andere mensen, alsook bij de paarden te leren voelen en er mee te werken tijdens een behandeling.

In deze workshop werken we met de zachtheid van de handen, dus zonder gebruik van naalden. Het is een zachte benadering van acupunctuur die op zichzelf kan worden toegepast, alsook geïntegreerd kan worden in andere vormen van behandeling, zoals craniosacraal therapie.

Voor aanmelden en vragen kun je emailen of bellen.

Informatie + Aanmelden » De Vreugdevolle Bron | Geert Heidema

www.devreugdevollebron.nl
Bekijk Facebook event

De Maesberg
Harderwijkerweg 2
6816 VA Arnhem

Geert Heidema
06-12252146/06-12252146
info AT devreugdevollebron DOT nl

Meer agenda van De Vreugdevolle Bron