Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

School IBBO Barnsteen op Inspiratiemarkt hsp-congres Reehorst Ede
VR 09 november | 10.00-18.00 uur | Ede

De spirituele school voor hooggevoelige kinderen (PO en VO) is aanwezig op het landelijke Congres over Hooggevoeligheid in Ede. Op de Inspiratiemarkt staan organisaties, bedrijven en zzp-ers met een aan HSP gerelateerd aanbod.

School IBBO Barnsteen is een erkende school voor basis- en voortgezet onderwijs. Op deze spirituele school in Ede komen veelal hooggevoelige kinderen. IBBO Barnsteen zoekt docenten voor wiskunde en andere vakken op VMBO-HAVO-VWO niveau en leerkrachten voor het basisonderwijs. Andere getalenteerde vrijwilligers zijn ook van harte welkom. 

Ben je gepensioneerd of in de VUT? Zit je al een tijd thuis en wil je in een rustige omgeving jouw passie delen? Wil je graag jouw (vak)kennis delen 2 uurtjes per week of om de week? Sta je open voor vernieuwend onderwijs of ben je zelf hooggevoelig? 

De leerlingen van IBBO Barnsteen werken vanuit een intrinsieke motivatie. Ben jij een gepassioneerde leerKRACHT, die vanuit het hart enthousiast met een kind wil werken? Die wil meewerken dat het kind bij IBBO mag leren het leven te leven? Die wil aansluiten bij de behoefte van het kind? Die open staat voor vernieuwend en bewust onderwijs? Die oordelen en ideeën over wat ‘leren’ is kan loslaten? Die de uitdaging durft aan te gaan om ‘breder’ te werken, ook zonder een methode? Die samen wil werken in een fijn team?

Iedereen binnen deze kleinschalige particuliere school werkt volledig op vrijwillige basis mee, zodat het schoolgeld voor de kinderen laag kan blijven (160,-/maand). 

Kom voor meer informatie naar de Inspiratiemarkt bij het HSP Congres. 

 

Informatie + Aanmelden » IBBO Barnsteen Spirituele school | Petra Kaizer

www.hspcongres.nl
Bekijk Facebook event

Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717LM Ede

Petra Kaizer
0318-623319
barnsteen AT ibbo DOT eu


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede