27okt 2020
ONLINE Interactieve Workshop: Aan de slag met jouw zakelijke Facebookpagina

Bewust Ede

Herken je dit? Je hebt ooit eens een zakelijke Facebookpagina gemaakt. Of nog niet en communiceert zakelijke berichten  via je privé profiel op Facebook. Je zou wel willen professionaliseren maar hoe?

Herken je dit? Je hebt ooit eens een zakelijke Facebookpagina gemaakt. Of nog niet en communiceert zakelijke berichten  via je privé profiel op Facebook. Je zou wel willen professionaliseren maar hoe?

 In deze online workshop gaan we aan de slag met jouw Facebookpagina. Je gaat aan de slag met een contentplanning (wat zet je erop, wanneer en voor wie), je krijgt veel tips & trucs om je Facebookpagina te optimaliseren en te laten communiceren met jouw doelgroep.  Verder leer je hoe je met jouw zakelijke pagina het algoritme van Facebook kunt beïnvloeden.

Martine Floor-Bron van MBee Social media trainingen is onze trainer. Martine heeft de afgelopen 8 jaar trainingen over Facebook en LinkedIn gegeven en het afgelopen jaar op interimbasis de marketing en communicatie verzorgd voor een bedrijf in de regio. Haar specialisme is content (datgene wat je erop zet) en doelgroepencommunicatie voor kleine bedrijven en ZZP'ers.

NB: we gaan tijdens deze workshop niet in op adverteren. Martine kan wel wat vragen beantwoorden, maar adverteren is echt een specialisme. Daar is tijdens deze workshop geen tijd voor.

Let op: zorg dat je beheerder bent van een Facebookpagina. Maak dus van te voren al een bedrijfspagina aan als je die nog niet hebt. Hoe je dat doet lees je hier: https://www.facebook.com/help/104002523024878

 

Nog even alles op een rijtje:

Dinsdag 27 oktober 2020 van 13:30 – 16:00 uur

Jouw investering: € 37.50 Voor leden van Bewust Ede en € 45.00  Voor niet-leden

 

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 37,50 BTW vrij / persoon
Voor leden van Bewust Ede

Ticket € 45,00 BTW vrij / persoon
Voor niet-leden

Totaal 0.00 BTW vrij

Informatie

27 okt 2020
13.30 - 16.00
37,50 Voor leden van Bewust Ede
45,00 Voor niet-leden

Waar?ONLINE Interactieve Workshop: Aan de slag met jouw zakelijke Facebookpagina